KETO & LOW CARB SHOP

Welkom bij Focus4food

Zoals de naam al doet vermoeden focussen wij ons op voeding. En dan alleen op producten die zeer laag zijn in koolhydraten en goed passen in de levensstijl voor mensen die hun koolhydraat inname willen verlagen, diabetes hebben en/of een keto levensstijl volgen.

Mede door mijn eigen ervaring en er steeds meer mensen met diabetes of andere vaak door dieet veroorzaakte ziektes gediagnosticeerd worden ben ik Focus4food begonnen. Met een achtergrond als chef-kok en 18 jaar gewerkt te hebben in diverse horeca concepten is recepturen ontwikkelen onderdeel van mijn loopbaan geweest.

Deze ervaring heb ik gebruikt de puurste en meest lekkere lage koolhydraat producten te ontwikkelen die u een voldaan en vooral verantwoord gevoel geven. Wij gebruiken waar mogelijk alleen biologische grondstoffen. Wij zullen nooit conserveringsmiddelen, soja, palmvet, groente oliën, bindmiddelen of andere onnodige ingrediënten in onze producten verwerken.

In onze productie bakkerij in Amsterdam produceren wij op werkdagen alleen op bestelling.  Hierdoor bent u verzekerd van de meeste verse kwaliteit. Bewaaradvies, ingrediënten en voedingswaarden zijn te vinden op de product pagina’s.