De beste low carb en keto producten: keto muffins, keto brood en keto snacks

Focus4Food is de plek waar alle aandacht is gericht op low carb en keto producten. De vraag naar producten met lage koolhydraten neemt enorm toe. Het aanbod is echter relatief gezien beperkt, maar daar brengen wij verandering in. Bovendien vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een gezonde levensstijl. Dat doen wij voor iedereen die een voedingspatroon volgt met weinig koolhydraten, zoals voor mensen met diabetes en voor degene die een keto levensstijl nastreven. Daarom hebben wij de beste low carb en keto producten voor jou beschikbaar die op bestelling ambachtelijk vers worden bereid in onze bakkerij in Amsterdam. Dat geldt niet alleen voor keto brood en koolhydraatarme muffins, maar bijvoorbeeld ook voor koolhydraatarme snacks. Plaats eenvoudig je bestelling voor keto snacks, keto muffins of voor koolhydraatarme brood en laat de beste low carb en keto producten bij je thuis bezorgen.

Wat is Low Carb / koolhydraatarm

Low carb of koolhydraatarm betekent dat je een voedingspatroon hebt waar koolhydraten zeer beperkt onderdeel van zijn. Er zijn verschillende variaties in koolhydraatarme diëten. Een ketogeen dieet is bijvoorbeeld een dieet met dagelijks maximaal 50 gram koolhydraten, maar de standaard bij low carb is minimaal 50 en maximaal 150 gram per dag. Een low carb dieet is ideaal om bijvoorbeeld af te vallen, maar ook als onderdeel voor het omgaan met een ziekte of aandoening, zoals diabetes of epilepsie.

Bij het beperken van koolhydraten bevat je bloed maar weinig glucose en verbruikt je lichaam de glycoceen voorraad die in je lever aanwezig is. Hierdoor gaat je lichaam over in het verbranden van vetzuur, waardoor er ketonen ontstaan die je lichaam vervolgens in plaats van glucose gebruiken als brandstof. Overigens start een low carb dieet met een strenge fase gedurende zes tot tien weken om daarna op gelijkmatige basis aan het dieet meer koolhydraten toe te voegen.

Voor wie is koolhydraatarm eten

Koolhydraatarm eten is voor veel mensen een ideale manier om gewicht te verliezen. Dit is dan ook een belangrijke reden om een low carb dieet te volgen. Ook bij bepaalde aandoeningen en ziekten, waar koolhydraten invloed hebben op het functioneren van het lichaam biedt koolhydraatarm eten verschillende voordelen. Diabetes type 2 is daar een goed voorbeeld van.

Een groot voordeel van een koolhydraat dieet is dat je meer eiwitten eet en daarom minder snel een hongergevoel krijgt. Door weinig koolhydraten en meer eiwitten val je sneller af en verlies je tijdens het afvallen bovendien minder spieren. Je behoudt dus meer spiermassa. Op diabetes type 2 heeft het een gunstig effect, omdat een low carb dieet voor een betere balans van het insulineniveau zorgt. Een low carb dieet zorgt er verder automatisch voor dat je ook minder suikers tot je neemt. Zo zijn er nog een aantal voordelen, zoals het verbeteren van je stofwisseling en bevorderen van je uithoudingsvermogen.

Hierbij alle voordelen op een rij:
• Meer en sneller afvallen
• Minder snel hongergevoel
• Behoud van spiermassa
• Betere balans insulineniveau
• Minder suikers
• Verbetering stofwisseling
• Bevorderen uithoudingsvermogen

Voor wie koolhydraatarm eten

Koolhydraatarm eten is geschikt voor mensen die willen afvallen en voor diabetespatiënten die het insulineniveau met voeding beter in balans willen houden. Ook is koolhydraatarm eten uiteraard perfect voor mensen die bewust een ketogene levensstijl hebben.

Wat voor producten verkopen wij online

Een low carb dieet of keto levensstijl is gemakkelijker vol te houden met kwalitatief goede low carb en keto producten. Daarom heeft Focus4Food een uitgebreid assortiment beschikbaar voor elk moment van de dag. Begin de dag bijvoorbeeld met het lekkere koolhydraatarme brood en neem keto brood voor de lunch. Ons aanbod met de beste low carb en keto producten bestaat onder meer ook uit koolhydraatarme snacks en lekkere keto muffins. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en ambachtelijk vers bereid van koolhydraatarme muffins tot keto snacks.

Bezoek onze winkel en bestel online

Bezoek onze winkel online waar de beste low carb en keto producten voor je klaarstaan. In onze bakkerij produceren wij op alle werkdagen. Hierdoor is de verse kwaliteit altijd gegarandeerd. Daarbij werken wij zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en zijn alle producten vrij van chemische smaakversterkers.

Je krijgt overigens bij elk low carb of keto product een overzicht met ingrediënten te zien net als informatie over de voedingswaarde en een speciaal bewaaradvies. Bestel direct het product van je voorkeur en reken veilig online af met een van de bekende en betrouwbare betaalmethodes. Wij verzenden vanaf een bepaald bedrag gratis en de bestelling worde binnen een tot drie werkdagen verzonden.

Wij bezorgen overal in heel Nederland: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Limburg en Zeeland.